Dafs Notebook webwinkel gaat sluiten per 31 oktober 2021

Dafs Notebook gaat een nieuw avontuur in. De webwinkel gaat sluiten.Maak nu je loyaliteitspunten op en sla je slag voor de laatste stickers. Het volgende gaat gelden.

* Tot 30 September kan je nog de collectie van 2021 bestellen, die worden op bestelling voor je gemaakt. Dit betreft Winter pleasure, Spring PLeasure, Summertime Pleasure, Sweater weather, Fall Pleasure en alle finance kits in de summer en spring serie. Na 30 september is deze dus NIET meer verkrijgbaar

* tot 31 oktober kan je de laatste in voorraad produkten bestellen van de oudere collecties en ToDo stickers. Hiervoor geldt OP=OP

Je kunt je opgebouwde loyaliteitspunten inwisselen op de gehele collectie, log in met je account om te zien wat je hebt opgebouwd.

Summer Pleasure Kalender Stickers

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 2,35 2.35
quantity stuk(s)
U heeft 2 punten gekregen [?]
Zet op wensenlijst
Pin It

Beschrijving

Deze super handige ongedateerde kalender stickers zijn een leuke toevoeging voor het Tracken van doelen. Of dat nu financieel of niet is. Gebruik ze in combinatie met de no spend sticker dots, de tiny sticker dots  om iedere dag je voortgang te kunnen bijhouden. De set bestaat uit 5 maandtrackers en je kunt je doel (of doelen) onderin kwijt. Hij is gemaakt voor een schutblad in een A5 planner maar kan ook prima in een TN. de afmeting in de breedte is 9 CM.

Verwante producten

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein