Dafs Notebook webwinkel gaat sluiten per 31 oktober 2021

Dafs Notebook gaat een nieuw avontuur in. De webwinkel gaat sluiten.Maak nu je loyaliteitspunten op en sla je slag voor de laatste stickers. Het volgende gaat gelden.

* Tot 30 September kan je nog de collectie van 2021 bestellen, die worden op bestelling voor je gemaakt. Dit betreft Winter pleasure, Spring PLeasure, Summertime Pleasure, Sweater weather, Fall Pleasure en alle finance kits in de summer en spring serie. Na 30 september is deze dus NIET meer verkrijgbaar

* tot 31 oktober kan je de laatste in voorraad produkten bestellen van de oudere collecties en ToDo stickers. Hiervoor geldt OP=OP

Je kunt je opgebouwde loyaliteitspunten inwisselen op de gehele collectie, log in met je account om te zien wat je hebt opgebouwd.

Mnd Uitgave track - Carpe Diem - Summer 2

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 1,85 1.85
quantity stuk(s)
U heeft 1 punten gekregen [?]
Zet op wensenlijst
Pin It

Beschrijving

Deze uitgave track stickers zijn geweldig om op een leuke manier je maand uitgaven bij te houden. Ze zijn ontworpen voor een Maandoverzicht van een Carpe Diem planner en passen tevens in het maand overzicht van een Hobonichi. Ze zijn 3 CM lang en 5 mm hoog. 

De sheet bestaat uit 6 verschillende design tracker stickers. Hierdoor kan je je categorieen mooi overzichtelijk houden. Gebruik bijvoorbeeld dezelfde stickers voor je wekelijkse boodschappen. een andere voor je maandelijkse vaste rekeningen, inkomen en spaarbedragen. 

De stickers zijn voorzien van een checkbox zodat wanneer je ze in je maandbudget verwerkt hebt of bij je wekelijkse controle check kunt afvinken. Vervolgens schrijf je de naam er op en het bedrag. (TIP: schrijf de bedragen op het vel voor je ze in je maandoverzicht plakt)

Verwante producten

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein