Dafs Notebook webwinkel gaat sluiten per 31 oktober 2021

Dafs Notebook gaat een nieuw avontuur in. De webwinkel gaat sluiten.Maak nu je loyaliteitspunten op en sla je slag voor de laatste stickers. Het volgende gaat gelden.

* Tot 30 September kan je nog de collectie van 2021 bestellen, die worden op bestelling voor je gemaakt. Dit betreft Winter pleasure, Spring PLeasure, Summertime Pleasure, Sweater weather, Fall Pleasure en alle finance kits in de summer en spring serie. Na 30 september is deze dus NIET meer verkrijgbaar

* tot 31 oktober kan je de laatste in voorraad produkten bestellen van de oudere collecties en ToDo stickers. Hiervoor geldt OP=OP

Je kunt je opgebouwde loyaliteitspunten inwisselen op de gehele collectie, log in met je account om te zien wat je hebt opgebouwd.

Melon Delight basic Budget Kit - Carpe Diem

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 7,50 7.50
quantity stuk(s)
U heeft 7 punten gekregen [?]
Zet op wensenlijst
Pin It

Beschrijving

Nieuw in de Collectie is deze supergave basis kit voor al je financiele administratie. In mooi uitgevoerde kleuren maak je je budgetteren en tracken van je geld nog leuker en succesvoller. De basis kit bestaat uit een set voor het opzetten van je maandbudget, je reservepotjes (sinking funds), verschillende saldi van rekeningen die je hebt, Track je uitgaven met aan kop een transactie strip, controleer wekelijks je uitgaven middels de wekelijkse check en decoreer je pagina's met mooie washi patronen.  De strips zijn ontworpen om zelf je indeling te kunnen maken op gelineerd of ruitjes papier in een a5 planner want ieders financiele plaatje is nou eenmaal anders.

De kit bestaat uit het volgende:

* Maandbudgetsheet + twee brede deco washi strips

* Washi Sheet

* Wekelijkse check sheet

* Reservepotjes en Banksaldi Sheet

* twee Transactie header strips

Heb je een Carpe Diem insert heb ik ook nog een bijpassende maandkit voor je beschikbaar bij deze collectie!

 

 

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein