Dafs Notebook webwinkel gaat sluiten per 31 oktober 2021

Dafs Notebook gaat een nieuw avontuur in. De webwinkel gaat sluiten.Maak nu je loyaliteitspunten op en sla je slag voor de laatste stickers. Het volgende gaat gelden.

* Tot 30 September kan je nog de collectie van 2021 bestellen, die worden op bestelling voor je gemaakt. Dit betreft Winter pleasure, Spring PLeasure, Summertime Pleasure, Sweater weather, Fall Pleasure en alle finance kits in de summer en spring serie. Na 30 september is deze dus NIET meer verkrijgbaar

* tot 31 oktober kan je de laatste in voorraad produkten bestellen van de oudere collecties en ToDo stickers. Hiervoor geldt OP=OP

Je kunt je opgebouwde loyaliteitspunten inwisselen op de gehele collectie, log in met je account om te zien wat je hebt opgebouwd.

Maandkit Melon Delight Carpe Diem

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 1,85 1.85
quantity stuk(s)
U heeft 1 punten gekregen [?]
Zet op wensenlijst
Pin It

Beschrijving

Deze maand kit is speciaal ontworpen voor de Carpe Diem maandkalender. Passend in de collectie kan je je totale budget of planning in stijl neerzetten. De kit komt met een losse maandscript sticker dus je kun hem toepassen in om het even welke maand je wilt. Kijk tevens onder de basics voor een sheet met maanscipt stickers in Fraktuur stijl.

 

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein