Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang Maandelijks gratis printables, Planner kennis en Dafs Notebook nieuwtjes!
Selecteer je webwinkel
Voor de engelse webshop kies Engels
Privacybeleid

Privacy

De ingangsdatum van deze verklaring is 25-05-2018

Reikwijdte

Dafsnotebook verzamelt via de webwinkel persoonsgegevens c.q. informatie over jou (hierna: “Persoonsgegevens”). Dafs Notebook is ervan overtuigd dat de bescherming van Persoonsgegevens van essentieel belang is.

Waarom verzamelen wij je persoonlijke gegevens?

Wanneer je kiest voor registratie of op andere wijze contact met ons opneemt, vragen wij je om bepaalde persoonlijke gegevens, zoals je naam, adres, het land waar je woonachtig bent en je e-mailadres, en een aantal optionele gegevens over het gebruik of wensen ten aanzien van je op maat order. Met behulp van deze gegevens kan Dafs Notebook: 

•op persoonlijke wijze met je communiceren, bijvoorbeeld naar aanleiding van feedback of serviceverzoeken of om je desgewenst te informeren over haar producten;

•je aanschaf van producten beheren en uitvoeren;

•je account bij Dafsnotebook beheren;

•Versturen van een nieuwsbrief indien je hebt aangegeven deze te willen ontvangen. 

Hoe verzamelen wij je persoonlijke gegevens?

Je kunt je persoonlijke gegevens op verschillende manieren aan ons doorgeven, bijvoorbeeld door:

•je aan te melden voor de nieuwsbrief via de website of e-mail;

•per e-mail, telefonisch of schriftelijk te communiceren met de klantenservice;

•deel te nemen aan een actie, evenement, of online forum, of:

•direct via deze website een product of dienst aan te schaffen.

 

1. Je gegevens

Tijdens het afrekenen van je bestelling bij Dafs notebook is het nodig om je gegevens in te voeren. Je kunt hierbij kiezen uit twee opties:

•Bestellen en een account aanmaken (je gegevens zullen worden opgeslagen voor jouw gebruiksgemak)

•Bestellen met een account (je gegevens zijn al eerder opgeslagen)

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van mijn verwerker MijnDomein. MijnDomein zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

De gegevens die je verstrekt zijn:

•Je voor en achternaam

•NAW gegevens

•eventueel een ander verzendadres dan factuuradres

•Je e-mailadres

•een wachtwoord voor je account (versleuteld, encrypted)

•Optioneel: een opmerking voor bij je bestelling

•Optioneel: wanneer je als bedrijf bestelt de bedrijfsnaam en BTW nummer

•Of je wel of niet de nieuwsbrief wilt ontvangen (staat standaard uit)

•en of je de algemene voorwaarden accepteert

Naast de persoonlijke gegevens bewaart de webwinkel van MijnDomein ook je bestelgeschiedenis. De bestelgeschiedenis wordt door Dafsnotebook gebruikt voor bijvoegen van extra's zodat je geen dubbele dingen krijgt. Of het verstrekken van kortingen. Je kunt ten alle tijden contact opnemen met Dafsnotebook om je account te laten verwijderen.

 

2. Samenwerkingen

Dafs Notebook werkt samen met andere bedrijven zoals een webwinkelsoftwarebedrijf,  een payment processor en een postverzendingbedrijf.

Webwinkelsoftwarebedrijf

Mijn Domein is het webwinkelsoftwarebedrijf waar Dafs Notebook aan gekoppeld is. Je persoonsgegevens en bestelgegevens worden met Mijn Domein gedeeld. Mijn Domein gebruikt je gegevens alleen voor technische doeleinden en niet voor commerciële doeleinden. Zoals bij het kopje ‘je gegevens’ vermeld staat, maakt Mijn Domein standaard gebruik van een beveiligde SSL-verbinding (je ziet een slotje en het woord ‘veilig’ bij de URL bovenaan je beeldscherm). Dit betekent dat jouw gegevens en eventuele wachtwoord veilig kunnen worden achtergelaten op Dafs Notebook

Dafs Notebook verstuurd haar nieuwsbrieven binnen het systeem van Mijn Domein, je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief of opnieuw aanmelden via je account, of de homepagina van Dafs Notebook. 

Payment Processor

Voor het afhandelen van de betalingen met iDeal is Dafs Notebook aangesloten bij Mollie Payments. Je contactgegevens en betaalgegevens (bankrekeningnummer en betaalbedrag) worden met Mollie gedeeld en dat gebeurt via een goed beveiligde omgeving. Daarnaast maakt Dafs Notebook gebruik van Pay Pall die eveneens een goed beveiligde omgeving gebruikt. Daarnaast kan je ervoor kiezen het bedrag over te maken op de rekening van Dafs Notebook welke van KNAB is. 

 

Postverzendingsbedrijf

Dafs Notebook maakt gebruik van PostNL voor het verzenden van brievenbuspost en pakketpost. Ik deel alleen je adresgegevens en je e-mail adres  door middel van je bezorgadres te vermelden op je pakketje en je de track en trace code te laten versturen voor het tracen van je pakket. PostNL gebruikt deze gegevens alleen voor het uitvoeren van hun diensten.

3. Waarvoor worden je persoonsgegevens verwerkt?

Ik gebruik je persoonsgegevens en bestelgegevens alleen voor het versturen van je bestelling. Mocht je je gegevens hebben verstrekt voor het ontvangen van de nieuwsbrief, dan gebruik ik je gegevens daar voor. Je gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige verplichtingen te voldoen. Het gaat hierbij om de belastingdienst. De belastingdienst heeft geheimhoudingsplicht.

 

4. Wat zijn je rechten?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens aan te passen of je account te laten verwijderen. Dit doe je heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@dafsnotebook.nl

 

Mocht je van mening zijn dat Dafs Notebook niet goed omgaat met jouw gegevens, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Middelburg, 24-05-2018

Contactgegevens:

Dafs Notebook

t.n.v. Daphne Heertjes

Fazantenhof 123

4332XT Middelburg

Nederland

Mocht je vragen hebben over deze privacyverklaring, stuur dan gerust een e-mail naar info@dafsnotebook.nl

 

Cookies en tracking

Bezoek Dafsnotebook.nl

Dafs Notebook maakt op Dafsnotebook.nl gebruik van cookies en andere technieken. Cookies zijn kleine informatiebestanden die bij een bezoek aan de website worden opgeslagen op het apparaat waarmee je de website hebt bezocht (zoals computer, tablet, smartphone etc.), waar we het hierna hebben over “cookies” bedoelen we daarmee ook andere vergelijkbare technieken.

Cookies maken het mogelijk jouw webbrowser te herkennen. Handig, want dan hoef je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw je gegevens in te voeren, voorkeuren aan te geven, opnieuw producten in je winkelwagen te plaatsen of je instellingen aan te passen. Op die manier kunnen wij ook onze website beter laten werken, kunnen wij inzicht krijgen in het bezoekersgedrag op de website en kunnen andere partijen inzicht krijgen in jouw surfgedrag, zodat wij gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen over meerdere websites en niet-relevante websites weg kunnen laten. Als je bent ingelogd op Dafsnotebook.nl of je eigen Dafs Notebook account of op de website je e-mailadres achterlaat, dan koppelen wij je zoekgedrag op Dafsnotebook.nl aan je Dafs Notebook account of de Dafs Notebook nieuwsbrief.

Cookies brengen de veiligheid van je computer niet in gevaar. Wij maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies:

Functionele cookies

Deze zijn nodig voor een goede werking van de website. Ze zorgen ervoor dat aan jou snel en correct de gewenste informatie wordt getoond, elke keer dat je onze website bezoekt. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming gevraagd te worden.

Analytische cookies

Deze gebruiken wij om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht, op welke pagina je op onze website aankomt, op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Als de analytische cookies geen grote impact op de privacy hebben, hoeft er ook geen toestemming worden gevraagd, anders wel.

Tracking cookies

Dit zijn cookies die jouw surfgedrag op onze website kunnen volgen. Op die manier kunnen wij adverteerders aan de hand van jouw surfgedrag gepersonaliseerde onlineadvertenties en op maat gemaakte content tonen.

Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij jouw toestemming.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein