Dafs Notebook webwinkel gaat sluiten per 31 oktober 2021

Dafs Notebook gaat een nieuw avontuur in. De webwinkel gaat sluiten.Maak nu je loyaliteitspunten op en sla je slag voor de laatste stickers. Het volgende gaat gelden.

* Tot 30 September kan je nog de collectie van 2021 bestellen, die worden op bestelling voor je gemaakt. Dit betreft Winter pleasure, Spring PLeasure, Summertime Pleasure, Sweater weather, Fall Pleasure en alle finance kits in de summer en spring serie. Na 30 september is deze dus NIET meer verkrijgbaar

* tot 31 oktober kan je de laatste in voorraad produkten bestellen van de oudere collecties en ToDo stickers. Hiervoor geldt OP=OP

Je kunt je opgebouwde loyaliteitspunten inwisselen op de gehele collectie, log in met je account om te zien wat je hebt opgebouwd.

Over Dafs Notebook

Ik ben Daphne de creatieve ondernemer achter Dafs Notebook. Het is mijn missie geworden om de alledaagse normale activiteiten iets bijzonders te laten zijn en dat is van hobby uitgegroeid naar deze webwinkel. Ik maak alle produkten die je hier op de webwinkel vindt zelf. Het begint met een idee, dan een tekening en uiteindelijk een design om vervolgens alle vellen te snijden en op maat te maken. Vervolgens verpak ik ze met zorg en aandacht en dat allemaal naast een baan als docent. Waarom? Omdat ik weet hoeveel plezier je kunt hebben aan een kleine sticker. Ze toveren hoe dan ook een glimlach op je gezicht en ze motiveren. En heb je een minder leuke dag, dan plak je daar een sticker over heen en probeer je de volgende dag opnieuw. 

"Turn you everyday ordinary activities into an extraordinary event in your planner"

Als je meer wilt volgen over hoe de produkten tot stand komen, hoe ze te gebruiken en wat andere er van vinden, volg me dan op de verschillende social media kanalen (instagram, facebook en youtube). We hebben op facebook tevens een besloten "dafs planner groep" met gratis te volgen challenges. Je kunt je ook inschrijven op de nieuwsbrief die verstuurd wordt als er echt iets nieuws te melden valt.

 

Liefs,

Daphne

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein