Dafs Notebook webwinkel gaat sluiten per 31 oktober 2021

Dafs Notebook gaat een nieuw avontuur in. De webwinkel gaat sluiten.Maak nu je loyaliteitspunten op en sla je slag voor de laatste stickers. Het volgende gaat gelden.

* Tot 30 September kan je nog de collectie van 2021 bestellen, die worden op bestelling voor je gemaakt. Dit betreft Winter pleasure, Spring PLeasure, Summertime Pleasure, Sweater weather, Fall Pleasure en alle finance kits in de summer en spring serie. Na 30 september is deze dus NIET meer verkrijgbaar

* tot 31 oktober kan je de laatste in voorraad produkten bestellen van de oudere collecties en ToDo stickers. Hiervoor geldt OP=OP

Je kunt je opgebouwde loyaliteitspunten inwisselen op de gehele collectie, log in met je account om te zien wat je hebt opgebouwd.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Dafs Notebook.nl

Indien je een bestelling plaatst bij Dafsnotebook verklaar je jezelf akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden. 

Een bestelling in onze webshop heeft een betalingsverplichting tot gevolg. 
Je kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen. 

Orderbevestiging 
Zodra je bij ons een bestelling hebt geplaatst, ontvangt je via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vind je een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en BTW. 


Bestellen, betalen en levering van de producten 

Betalingswijzen:

Je kunt via de webwinkel alleen via Paypal betalen. Je hoeft hiervoor geen account te hebben of aan te maken en via Paypal kan je tevens met een creditcard betalen. 

Order verwerking na betaling

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt je bestelling binnen 2 tot 10 werkdagen aan postvervoerder PostNL aangeboden ter verzending. Je krijgt een bericht zodra je bestelling verstuurd is. Is een bepaald product niet op voorraad dan staat dit bij het specifieke product erbij vermeld en je kunt deze ook niet bestellen. Je krijgt altijd een bericht als de levering wat langer duurt dan je van Dafs Notebook gewend bent, met hierbij vermeld de verwachte levertijd. Na verzending van je bestelling hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder. Dafs Notebook werkt met Post NL en hun tarieven voor verzending. Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden wordt gekozen voor de optie zonder track & trace. Indien je met track en Trace wilt dan kan je dit aangeven door voorafgaand aan je bestelling een bericht te sturen naar service@dafsnotebook.nl 

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht je bestelling bij ons retour komen omdat PostNL niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het, tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door ons te laten versturen. 

Verzend- en verpakkingskosten 
Voor het verzenden van de bestelling worden de standaard tarieven gehanteerd van de postvervoerder. 

Ruilen en retourneren binnen Nederland
Je hebt veertien dagen bedenktijd vanaf de dag van ontvangst met betrekking tot ruilen van je bestelling. Dit met uitzondering van speciaal voor jou op maat gemaakte produkten. De speciaal op maat gemaakte produkten kunnen niet worden geruild. Binnen de periode van 14 dagen kun je de artikelen aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn, ongeopend en in de originele verpakking. Je kunt kiezen voor een ander artikel uit ons assortiment, of je krijgt je betaling retour. Houd er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze kosten voor rekening van de klant zijn. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor eigen rekening. 

Klachten/Garantie 

Heb je klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neem dan contact met ons op via service@dafsnotebook.nl en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. 

Vervoersschade 
Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht je een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij je ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met je worden gemaakt over het retourneren van de zending en je producten zullen kosteloos door ons vervangen worden. Let op: vergeet je ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doe je dit te laat, dan vervalt je recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij je de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder ook zelf zorgvuldig in acht te nemen. 


Overeenkomst 
Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van je bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heb je het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kun je ons verzoeken om terugbetaling van het door jouw betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met je zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen je in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen. 


Prijsafwijkingen 
Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen je bij prijswijzigingen inlichten. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden. 

Inschrijvingen en deelname aan workshops & trainingen

1 Inschrijven;

  1. Inschrijving vind plaats via het plaatsen van een bestelling in de webwinkel. Je geeft de datum aan en voldoet de workshop fee. Bij het ontvangen van een orderbevestiging is je deelname bevestigd. Deze wordt tevens gebruik voor administratieve doeleinden.

  2. Inschrijvingen worden bevestigd op basis van de beschikbaarheid en op volgorde van binnenkomst van bestelling.

  3. Voorafgaand aan de workshop (uiterlijk een werkweek) ontvangt de deelnemer een routebeschrijving en verder cursus informatie. 

  4. Een workshop op locatie kan worden aangevraagd via info@dafsnotebook.nl met minimale deelname van 4 personen. N.a.v de aanvraag wordt een offerte opgesteld. Zodra deze bevestigd is voor de vervaldatum van de offerte is de inschrijving bevestigd en gelden de betalings en annuleringsvoorwaarden zoals hier verderop vermeld.

2 Annuleringen;

  1. Het is mogelijk de workshop kosteloos te annuleren tot 14 werkdagen voor start van de op jouw ingeschreven workshop datum. Je krijgt hiervan een bevestiging en het reeds betaalde geldbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. Dit geldt echter niet voor Early bird inschrijvingen. Zie punt 2

  2. Bij annulering van een Early bird, of actie korting inschrijving wordt het reeds betaalde bedrag niet vergoed en is je ticket niet overdraagbaar. Wel kan je (indien er plaats is) op een andere datum deelnemen bij beschikbaarheid.
  3. Annulering tot 5 werkdagen voor start van de workshop is alleen mogelijk onder betaling van 50% van het inschrijfgeld.Na afmelding wordt binnen 14 dagen  de vergoeding teruggestort op je bij ons bekende rekening.

  4. Wanneer er onvoldoende deelnemers voor een workshop zijn, behoudt Dafs Notebook zich het recht voor om de workshop te annuleren.  Hiervan wordt je zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld met een eventuele mogelijkheid voor deelname aan een toekomstige workshop dan wel restitutie van je inschrijfgeld. Voor doorgang van een workshop geld een minimaal aantal deelnemers van 3

  5. Bij een workshop op locatie vind er annulering plaats indien er geen betaling is ontvangen uiterlijk 14 dagen voor start van de geplande datum. Indien wel reeds betaald gelden de reguliere vooraden zoals genoemd in punt  Voor overige annuleringsvoorwaarden zie hierboven punt 1 en 3. In overleg kan eventueel een nieuwe datum worden ingepland.

3 Omgeving, Hygiene en veiligheid 

 1. De workshop, tenzij op eventlocaties, wordt in eerste instantie in Middelburg gegeven, houd er daarbij rekening mee dat er niet gerookt mag worden. Indien je last hebt van een allergie (voeding, dieren of materialen), graag contact opnemen via info@dafsnotebook.nl voorafgaand aan je inschrijving. Voor eventlocaties gelden de daar bepaalde regels.

2. Voor workshops op locatie dient er een goede werktafel aanwezig te zijn voor het aantal deelnemers en er dient tevens niet gerookt te worden. Eventuele schade aangebracht door cursisten (bijvoorbeeld aan de tafel door lijm of verf) is voor eigen risico

4 Copyright van Dafs Notebook workshop materiaal. Je mag niet zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming het ontvangen workshop materiaal en instructies reproduceren of openbaar maken. Dit geldt voor o.a. kopieerwerk, digitale kopieën, scans, sheets, online leeromgeving, video’s etc.

Privacyverklaring 

Dafsnotebook.nl verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door jouw verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden. 

Contact 
Heb je vragen naar aanleiding van wat je op onze site gezien of gelezen hebt, dan kun je een e-mail sturen naar service@dafsnotebook.nl 

© 2019 Dafsnotebook
Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items op deze website verboden. 

Dafsnotebook is onderdeel van Double2Tie

KVK: 32168185 | BTW: NL187282560B01 

Adres: Fazantenhof 123, 4332XT Middelburg

Rekennummer: NL33 KNAB 0255 2650 93

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein